Järvialueen yksityismökit

Järvialueella ei varsinaisesti ole matkailukäyttöön tarkoitettuja majoitustiloja, mutta yksittäiset mökkiläiset voivat vuokrata perhekäytössä olevia mökkejään matkailijoille. Matkalaisen tulee kuitenkin huomioida, että näissä perhemökeissä on kunkin mökinomistajaperheen omat henkilökohtaiset tavarat, varusteet, vaatteet jne. esillä. On selvää, että mökinomistajat edellyttävät mahdollisten vuokralaisten kohtelevan huolella tätä yksitystä omaisuutta.

Mökki Kunnari Raimo, p. 0400 397970

Mökki Kivelä & Vikamaa, p. 0400 580109, lataa esite; Kojamoranta

Mikäli haluat vuokrata Naruska-Kullajärven ympäristössä ja sen läheisyydessä olevan yksityismökkisi matkailijoiden käyttöön ja haluat ilmoittaa siitä tällä sivulla, ota yhteyttä; Kari Kivelä, p. 0400 580109 e-mail; kari.kivela@naruskajarvi.fi

Uutta!

Osta kalastuslupa verkosta!

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

www.kalakortti.com

Tee ekoteko!

Istuta oma järvitaimen Naruskaan!

Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!

Lue lisää

"Kalasta" hiirellä

Tutustu Virtuaalijärveen!

Virtuaalijärvi näytössä

Siirry Virtuaalijärvelle