Kalastusrajoitukset

Rajoitukset vuonna 2019

Verkkokalastukseen tulee vuodelle 2019 rajoituksia niin, että kaikenlainen verkkokalastus on järvialueella kokonaan kielletty kesäkuun ajan 1.-30.6.2019. Kullasalmen alue rauhoitetaan verkkopyynniltä kokonaan, perusteena salmen kapeus ja mataluus, jolloin verkkokalastus on liian tehokasta ko. alueella. Katso Kalastuskartta

Verkkokalastuskiellot 2019 Naruska-Kullajärvi

  • Verkkokalastus on kokonaan kielletty järvialueella 1.6. - 30.6.2019 välisen ajan ( koko kesäkuu 2019 )

  • Verkkokalastus kielletään kokonaan Kullasalmen alueella. Aluetta rajoittaa Naruskajärven puolella olevat pienet saaret 2 kpl ja Kullajärven puolelle verkkokalastuskieltoalue ulottuu salmesta n. 150 m etäisyydelle. Alue merkitään selvästi erottuvilla värillisillä paloilla ja vesirajaan sijoittuvilla kylteillä.

Kalaistukkaiden kasvun turvaamiseksi rajoitetaan verkoilla tapahtuvaa pyyntiä myös seuraavasti:

  • Taimenen alamitta 50 cm, saalismäärä rajoitetaan 3 kalaan vuorokaudessa (3 taimenta/vrk). Pyydämme huomioimaan kalakannan tulevan kehityksen.

Sallitut verkkopyydykset

  • Solmuvälirajoitus on poistettu; verkonsolmuväli vapaa, ei rajoituksia

Kalastuksen valvonta ja luvaton kalastus/pyydykset

Kaikenlainen luvaton kalastus on sakkorangaistuksen uhalla kielletty. Kalastuksen valvonnan yhteydessä tavatut luvattomat / kielletyt pyydykset tullaan takavarikoimaan ja asiasta tehdään ilmoitus poliisille. Muista siis merkitä pyydyksesi aina pyydysmerkillä!

Uutta!

Osta kalastuslupa verkosta!

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

www.kalakortti.com

Tee ekoteko!

Istuta oma järvitaimen Naruskaan!

Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!

Lue lisää

"Kalasta" hiirellä

Tutustu Virtuaalijärveen!

Virtuaalijärvi näytössä

Siirry Virtuaalijärvelle