Ruokavihjeitä

Kansanviisaus "ei ole hetikään niin nälkä kun välillä syö" pätee eritoten erästäjiin ja luonnossa liikkujiin. Tuoreista puhtaista raaka-aineista valmistettu ateria kruunaa päivän. Tässä muutama helppo resepti alkupaloiksi, riistaruokien alkupalan voit nauttia välittömästi ja muut saunan jälkeen, kunhan ovat ehtineet hieman maustua. -Kari.

09.06.2016

Riistaruokien alkupala

Paahto-, tai ruisleipäviipaleet lämmitetään pannulla "kovaksi", halutessa voidellaan ennen paistamista. ½ cm sinihomejuustoa (BlÃ¥ Castello) levitetään leivälle leikkaa n. Lue lisää »

09.06.2016

Siika-resepti

Tuoretta siikaa fileoidaan, ruodot ja nahka poistetaan. 500 g filettä paloitellaan haarukkapaloiksi. Lue lisää »

01.06.2016

Marinoitua kuhaa tai ahventa (kyytipoika)

100 g kuha- tai ahvenfilettä 20 g hienonnettua punasipulia 10 g hienonnettua ruohosipulia suolaa valkopippuria sitruunamehua hieman raastettua inkivääriä ja piparjuurta Koristeluun smetanaa ja kaprista. Lue lisää »

Uutta!

Osta kalastuslupa verkosta!

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

www.kalakortti.com

Tee ekoteko!

Istuta oma järvitaimen Naruskaan!

Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!

Lue lisää

"Kalasta" hiirellä

Tutustu Virtuaalijärveen!

Virtuaalijärvi näytössä

Siirry Virtuaalijärvelle