09.06.2016
Siika-resepti
Tuoretta siikaa fileoidaan, ruodot ja nahka poistetaan.
500 g filettä paloitellaan haarukkapaloiksi.
Marinadi
½ dl ruokaöljyä
2:n sitruunan mehu
2 tl ruokasuolaa
2 tl sokeria
2 tl murskattua rose-pippuria
2 tl murskattua viherpippuria
halutessa sinapinsiemeniä 1tl
tilliä maun mukaan
Siikapalat laitetaan laakeaan astiaan, marinadi kaadetaan palojen päälle ja sekoitetaan annetaan kypsyä (maustua) 6–7 h jääkaapissa. Nautitaan leivän kera.
Osta kalastuslupa verkosta!
Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.
Istuta oma järvitaimen Naruskaan!
Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!