Kalastusluvat

Viehekalastus (vapamäärää ei rajoitettu) ja pyydyskalastus järvialueella edellyttävät Naruska-Kullajärven kalastuslupaa ja voimassa olevaa maa- ja metsätalousministeriön kalastuskorttia. Naruska-Kullajärven kalastusyhtymä käyttää keräämänsä lupamaksut järvialueen kalakannan hoitoon. Naruska-Kullajärven kalastusyhtymä myy viehe- ja verkkokalastuslupia kaikille halukkaille! Kalastuslupakartta

Lupamyynti

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia myös netistä / mobiilisti. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko-ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7 periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun; vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

Viehe- ja pyydysluvat

www.kalakortti.com

Kalastusluvat sähköpostiin, matkapuhelimeen tai muovikortille tulostettuna ja postissa kotiin toimitettuna. Mikäli haluat postissa toimitettavan muovikortin, muista valita mukaan myös luvan postitus valitsemiesi lupien yhteydessä. Maksu kaikkien kotimaisten verkkopankkien tunnuksilla, lupa toimitetaan heti maksun tapahduttua.

Viehe- ja pyydysluvat

Naruskan Retkeilymaja
Naruskantie 147, 98960 Naruska
p. +358 40 412 7776
Kari Santala
ukka.santala@naruska.com
www.naruska.com

 

Kari Kivelä
Saijantie 161, 98920 Kelloselkä
p. 0400 580109
kari.kivela@naruskajarvi.fi

 

Viehe- ja pyydyslupia voi tilata postitoimituksena myös e-mail osoitteesta

info@naruskajarvi.fi

Viehelupa

Viehelupa oikeuttaa kalastamaan koko järvialueella perholla ja vieheellä sekä rannalta että veneestä. Vapa- ja viehemäärää ei ole rajoitettu.

Naruska-Kullajärven viehelupa vuonna 2021

60 €/kausi
40 €/viikko
35 €/vrk, lisä vrk 10 €

12-17-vuotiaat, viehelupa vuonna 2021

25 €/kausi

Alle 12-vuotiaat, viehelupa vuonna 2021

alle 12-vuotiaat eivät tarvitse lupia laisinkaan

Katso myös edulliset kalapaketit tästä: Kalapaketit

Verkkolupa

Verkkoluvalla saa kalastaa järvialueella enintään 31 metriä pitkällä verkolla / merkki (seisova pyydys). Kutakin verkkoa kohden annetaan yksi pyydysmerkki. Verkkomäärä on rajoitettu 8 verkkoa /hlö. Katiska ei tarvitse erillistä lupamerkkiä. Pyydykset tulee merkitä näkyvästi ja kiinnittää niihin luvan yhteydessä annettu pyydysmerkki. Verkkolupa on voimassa kalenterivuoden.

Naruska-Kullajärven verkkolupa vuonna 2021

Ensimmäinen eli 1.verkkomerkki 35 €, seuraavat 10 €/merkki, max 8 kpl

Kalastusrajoitukset

Kalaistukkaiden kasvun turvaamiseksi verkkopyyntiä on rajoitettu.

Taimenen alamitta 50 cm, max 3 kpl / vrk

Verkon max mitta 31m. Soluväli alle 20mm kielletty.

  Lue rajoitukset >

Uutta!

Osta kalastuslupa verkosta!

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

www.kalakortti.com

Tee ekoteko!

Istuta oma järvitaimen Naruskaan!

Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!

Lue lisää

"Kalasta" hiirellä

Tutustu Virtuaalijärveen!

Virtuaalijärvi näytössä

Siirry Virtuaalijärvelle