Virtuaalijärvi

Virtuaalijärvellä voi seurata järveen istutettujen Carlin-merkittyjen kalojen saalistilannetta.
Virtuaalijärvelle >

Istuta oma järvitaimen - sponsoritaimen

Sponsorikalat - kalaistukkaat

Vuodelle 2021 ei ole myynnissä ns. pyyntikokoista taimenistukasta. Taimenten pienpoikasten, ikäluokat 0+ ja 1v, saatavuus on rajallinen ja tätä päivitystä 12.3. tehtäessä ei vielä ole täyttä varmuutta niiden saannista, asiaa selvitellään kevään ja alkukesän aikana. Pienistukkaita ei käytännön syistä merkitä kalamerkeillä. Kaikkiin myytyihin kalaistukkaisiin sisältyy alv. ja mainostila kotisivujen virtuaalijärven kalafiguureissa ja istutusluetteloissa. Myydyt sponsorikalat istutetaan kesä - lokakuun aikana Naruska-Kullajärveen elvyttämään järvialueen ja Naruskan vesistön kalakantaa ja edistämään alueen virkistyskalastusta. Istukkaat ovat kalatauti- ja rapuruttovapaita ja niillä on edellytykset menestyä sekä lisääntyä Naruskan vesistössä.

Lisää yleisinformaatiota virtuaalijärven mainostaimenista ja - tekniikasta sekä näkyvyydestä saat näistä linkeistä; Virtuaalijärviesite ja Virtuaalijärven sponsoritaimenet - mainostila. Tiedosto on pdf-muotoa ja tulostettavissa sekä jaettavissa yhteistyökumppaneille ja mahdollisille sponsoreille!

Carlin-kalamerkillä varustetut taimenistukkaat, keskipaino n. 1 kg (ei saatavilla 2021)

Taimenistukkaat mitataan, punnitaan sekä merkitään Carlin-kalamerkillä ennen istutusta ja tiedot rekisteröidään Luonnonvarakeskuksen, LUKE, istutusrekisteriin. Merkeissä oleva kalan yksilöintikoodi yhdistetään kalastusyhtymän kotisivuilla olevaan istutusluettelotietoihin, virtuaalijärvessä uivaan taimenfiguuriin sekä ostajan/sponsorin antamiin nimitietoihin. Näin jokaisesta taimenistukkaasta tulee kunkin ostajan/sponsorin oma taimen. Virtuaalijärvessä kalat säilyvät, kunnes merkkipalautustieto kertoo kalan saaliiksi joutumisesta tai aikaa istutuksesta on kulunut 5 vuotta. Kalojen ja ostajan/sponsorin tiedot säilyvät historiatietona vuosittaisen saaliskalakorin ja virallisen istutusluettelon yhteydessä.

Saaliksi saatujen kalojen merkkitiedot palautetaan pyytäjän toimesta Luonnonvarakeskuksen kalantutkimusyksikköön, josta ilmoitetut saalis- ja paikkatiedot palautuvat kalastusyhtymälle merkattavaksi web-sivujen saaliskalakoriin.

 

Pienet taimenistukkaat, ikäluokat 0+ ja 1v. (satavuus rajallinen 2021, selvittelyn alla)

Sinulla on mahdollisuus osallistua kalakannan elvytystyöhän myös pienenpien kalaistukkaiden muodossa. Nämä istukkaat ovat ikäluokkaa 0+ ja 1v., joten ne ovat pyyntikokoisia n. 5-6 vuoden kuluttua istutusajankohdasta. Pieniä istukkaita ei merkata kalamerkeillä, mutta ostajat saavat nimensä ja mainostekstinsä näkyviin virtuaalijärven kalafiguureihin. Katso myös istukaspaketteihin sisältyvät kalastusluvat.

Taimenistukas 0+, istutuserän koko 2000 kpl, kpl-hinta 4 euroa /kala, sis. alv
Myynti kalastuslupapakettien yhteydessä tai 25 kpl erissä / 100 €

Taimenistukas 1v., istutuserän koko 2000 kpl, kpl-hinta 5 euroa /kala, sis. alv
Myynti kalastuslupapakettien yhteydessä tai 20 kpl erissä / 100 €

Myönteistä näkyvyyttä ja eräelämyksiä

Kaikki sponsorikalojen - kalaistukkaiden ostajat saavat nimensä näkyviin kalastusyhtymän kotisivuille, istutusluetteloon ja virtuaalijärvessä uivien kalafiguurien sisältämien tietojen yhteyteen. Olette myönteisesti mukana edesauttamassa taimenkannan elpymistä Naruskan vesistössä ja luomassa uusia mahdollisuuksia eräelämysten kokemiseen, niin nuorille kuin kokeneemmillekin kalastajille.

Yritysten ja yhteisöjen logot (90x36 pikseliä, png / jpg / gif) ja web-osoitteet linkitetään ao. kotisivuille. Myös ytimekkäät mainostekstit (300merkkiä) ja esittelyt ovat mahdollista liittää sponsoritietojen yhteyteen. Logot näkyvät virtuaalijärven kalafiguureissa ja aikanaan saaliskorin kalojen yhteydessä.

Kalat ja ostajan tiedot näkyvät virtuaalijärvessä niin kauan kunnes kala on saatu saaliksi tai istutuksesta on kulunut 5 vuotta. Kalojen ja ostajan/sponsorin tiedot säilyvät historiatietona vuosittaisen saaliskorin yhteydessä.

Tarjoamme Teille ainutlaatuisen, uuden mielenkiintoisen tavan edistää kalavesien käyttöä ja niiden hoitoa - luoda mahdollisuuksia uusille eräelämyksille!

Sponsorikalat - kalaistukkaat sisältyvät kalastusluvat, lupaedut

Osallistuminen kalakannan elvytystyöhön on todella helppoa ja myös palkitsevaa. Haluamme kannustaa kalastuksen ja luonnon ystäviä kalanistutuksiin web-näkyvyyden lisäksi myös kalastuslupaeduin. Edut sisältyvät ostettuihin kalamääriin ja kalaluvat voi nimetä haluamalleen henkilölle. Viehekalastusluvat ovat Naruska-Kullajärven järvialueelle, sis. perusmaksu + viehekalastuslupa. Peruslupa (hinta 25 €/hlö/v) on voimassa kalenterivuoden loppuun, joten kalalle pääsee uudestaan lunastamalla tarvittavan pituisen viehekalastusluvan.


Carlin - merkatut taimenet k-paino n. 1 kg - lupaetuudet ( ei saatavilla 2021)

Kalat kpl Hinta, sis. alv Kalastusluvat sis. perusluvat 2017

3 kalaa

110 euroa

Viehekalastuslupa 1vko /1hlö

5 kalaa

185 euroa

Viehekalastuslupa 2vko /2hlö

10 kalaa

370 euroa

Viehekalastuslupa 2vko / 3hlö

20 kalaa

740 euroa

Viehekalastuslupa 3vrk / 4hlö

30 kalaa

1110 euroa

Viehekalastuslupa 3vrk / 5hlö

40 kalaa

1480 euroa

Viehekalastuslupa 2vko / 6hlö

50 kalaa

1850 euroa

Viehekalastuslupa 3vrk /6hlö +
mökkimajoitus 3vrk

Tarjoamme kaikille vähintään 50 järvitaimenta ostaneille mahdollisuuden 3vrk eräelämysmatkaan Naruskajärvelle. Sisältää mökkimajoituksen 6 hengelle, kalastusluvat järvelle ja tarvittaessa opaspalvelut. Matkakulut jokainen maksaa itse. Elämysmatkaa ei tarvitse sitoa kalastukseen, myös muut alueen luonnon tarjoamat aktiviteetit ovat saatavilla.


Pienet taimenistukkaat lupaetuudet (saatavuus rajallinen)

Olemme paketoineet osan myytävistä kalaluvista yhteen pienten kalaistukkaiden kanssa. Kun olet liikkeellä porukalla tai haluat kesämökkiläisenä hankkia kalastusluvat perheellesi ja vieraallesi tahi kalakaverille, niin edullisinta on ostaa luvat näistä kalaistukas/kalalupapaketeista. Samalla tulet "istuttaneeksi" pakettia vastaavan kalaparven Naruska-Kullajärveen. Paketteja on myynnissä rajoitettu määrä, kts. taulukko/määrä, joten kannattaa pitää kiirettä. Kaikki pakettien lupayhdistelmät sisältävät järvialueella tarvittavan henkilökohtaisen perusluvan ja se on voimassa kalenterivuoden loppuun.

Paketti Hinta, sis. alv. Kalalaji Kalastusluvat sis. perusluvat 2017 Määrä

1

100 €

Taimen 0+ /50kpl

Viehekalastuslupa, kausi /2hlö
+ viehekalastusluvat alle 18v. kausi /2hlö

20

2

150 €

Taimen 0+ /50kpl

Viehekalastuslupa 1 vuosi /3hlö
+viehekalastusluvat alle 18v. kausi /2hlö

20

3

200 €

Taimen 1v. /40kpl

Viehekalastuslupa 1 vuosi /4hlö
+viehekalstuslupa alle 18v. kausi /2hlö

25

4

250 €

Taimen 1v. /40kpl

Viehekalastuslupa 1 vuosi /6hlö
+viehekalastuslupa alle 18v. kausi /2hlö

25

Esimerkki tilanne;
Ostat lupapaketin nro 2, saat perusluvat ja vieheluvat kolmelle (3) henkilölle koko kaudeksi ja sen lisäksi saat nuorisolle alle 18 v. perusluvat ja vieheluvat kahdelle (2). Pakettiin sisältyvä taimenistukasparvi 50kpl nimetään haluamallasi tavalla ja tieto liitetään kalastusyhtymän kotisivujen virtuaalijärven vastaavaan taimenparveen ja istutusluetteloon. Taimenistukkaat 0+ / 50 kpl istutetaan kalastusyhtymän toimesta Naruska-Kullajärveen syksyllä.


Ostat lupapaketin nro 4, saat perusluvat ja vieheluvat kuudelle (6) henkilölle koko kaudeksi ja sen lisäksi saat nuorisolle alle 18 v. perusluvat ja vieheluvat kahdelle (2). Pakettiin sisältyvä taimenistukasparvi 40kpl nimetään haluamallasi tavalla ja tieto liitetään kalastusyhtymän kotisivujen virtuaalijärven vastaavaan taimenparveen ja istutusluetteloon. Taimenistukkaat 1 v. / 40 kpl istutetaan kalastusyhtymän toimesta Naruska-Kullajärveen kesäkuulla.

Sponsoritaimen-sopimus

Olemme tehneet osallistumisenne kalakannan elvytystyöhön mahdollisimman helpoksi, palkitsevaksi ja uudella tavalla erittäin mielenkiintoiseksi. Järvitaimen -projektimme avulla pääsette mukaan kalojen istutustoimintaan ja voitte seurata Teille nimettyjen ja koodattujen järvitaimenistukkaiden tilannetta virtuaalijärvestä omalta päätelaitteeltanne - olettepa sitten missä tahansa nettiyhteyden päässä.

Mukaan pääsette kätevästi esim. sähköpostin välityksellä, info@naruskajarvi.fi. tai soittamalla 0400 580109/Kivelä

Liittäkää mukaan seuraavat tiedot;

Carlin -merkittyjen järvitaimenten määrä; kpl
Toivottu istutuserä; 1. istutuserä kesäkuu

Nimi, joka näkyy istutusluettelossa; esim. kalle kalastaja tai yrityksen nimi
Nimi, joka näkyy taimenfiguurissa ellei ole sama kuin istutusluettelossa max. 15merkkiä

Linkitys kalastusyhtymän kotisivuilla olevaan ostajan/sponsorin mainostekstiin, kyllä/ei
Mainosteksti; max. 300 merkkiä
Yrityksenlogo; 90x36 pikseliä, png / jpg / gif

Linkitys ostaja/sponsorin kotisivuille, kyllä/ei
Ostajan/sponsorin kotisivuosoite; www.

Lisäksi tarvitsemme ostajan/maksajan nimi- ja osoitetiedot
sekä yhteyshenkilön tiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lähetämme sopimuksen maksutietoineen postitse allekirjoitustanne varten, toinen kpl jää ostajalle. Siirrämme sovitut tiedot webiin ja virtuaalijärven kalafiguureihin parin-kolmen päivän sisällä siitä, kun sopimuslomake on palautunut meille ja maksusuoritus on kirjautunut kalastusyhtymän tilille.

Toivomme Teitä, yhteistyötahojanne ja yrityksiä mukaan järvitaimenistutuksiin sekä seuraamaan missä ja minkä kokoisina istutetut taimenet pyydetään.

Ota yhteyttä
info@naruskajarvi.fi
p. 0400 580109 / Kivelä

Uutta!

Osta kalastuslupa verkosta!

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

www.kalakortti.com

Tee ekoteko!

Istuta oma järvitaimen Naruskaan!

Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!

Lue lisää

"Kalasta" hiirellä

Tutustu Virtuaalijärveen!

Virtuaalijärvi näytössä

Siirry Virtuaalijärvelle