Valokuvagalleria

Naruskajärvi

Naruskajärvi ja Kullajärvi sijaitsevat Itä-Lapissa, Sallan kunnan Naruskan kylältä n. 35 km pohjois-koilliseen, Naruskajoen latvaosilla aivan itärajan tutumassa. Järvet liittyvät toisiinsa kapean salmen kautta ja muodost...  Katso kuvat »

Luonto

Naruskajärven lähiympäristö on jyrkästi kumpuilevaa vaara-aluetta ja pohjois-itäisiltä osilta tunturialuetta: Värriötunturit–Tuntsan tunturit–Sorsatunturi. Vaarojen ja tuntureiden väleissä luikertelee jokia, pieniä puroj...  Katso kuvat »

Aktiviteetit

Ainutlaatuinen erämaa-alue ja sen monipuolinen luonto tarjoavat kulkijalle mieleenpainuvia kokemuksia ja elämyksiä. "Keskellä ei mitään" voi yllättäen harrastaa varsin erilaisia ja vauhdikkaitakin lajeja. Toki Itä-Kairan...  Katso kuvat »

Aktiviteetit 2011

Kansiossa on vuoden 2011 tapahtumiin liittyvää kuvamateriaalia  Katso kuvat »

WP 20160520 19 40 36 Pro banner

Naruskajärvi kevät 2016

Kansiossa on vuoden 2016 kevään kuvia.  Katso kuvat »

Uutta!

Osta kalastuslupa verkosta!

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

www.kalakortti.com

Tee ekoteko!

Istuta oma järvitaimen Naruskaan!

Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!

Lue lisää

"Kalasta" hiirellä

Tutustu Virtuaalijärveen!

Virtuaalijärvi näytössä

Siirry Virtuaalijärvelle