Tervetuloa kalaan!

Naruskajärvi ja Kullajärvi sijaitsevat Itä-Lapissa, Sallan kunnan Naruskan kylältä n. 35 km pohjois-koilliseen, Naruskajoen latvaosilla aivan itärajan tuntumassa. Järvet liittyvät toisiinsa kapean salmen kautta ja muodostavat näin käytännössä yhtenäisen järvialtaan.

Seutu on erästäjän ja luonnonharrastajan unelmapaikka, jossa Itä-Lapin tunturi- ja vaaraseutujen laajat kairat, kirkkaine kalavesineen tarjoavat kesyttämättömän luonnon tervantuoksuista rauhaa. Kirkaskylkiset siiat, hopeanhohtoiset harjukset sekä punapilkkuiset taimenet antavat sopivasti haastetta osaavallekin kalastajalle.

Naruska-Kullajärven kalastusyhtymä on alueen viiden mökkiläisen syksyllä 2009 perustama yhteisö, jonka tavoitteena on edistää järvialueen kalavesien käyttöä ja niiden hoitoa kalastuslain 1 § periaatteiden mukaisesti.

Naruska-Kullajärven kalastusyhtymä

Tee ekoteko!

Istuta oma järvitaimen Naruskaan!

Voit ostaa itsellesi tai yrityksellesi nimikkotaimenia, jotka istutetaan Naruskajärveen, ja seurata virtuaalijärvessä kalojesi vaiheita. Tee oikea ekoteko!

Lue lisää

Uutta!

Osta kalastuslupa verkosta!

Voit ostaa viehe- ja verkkolupia nyt myös netistä. Kalastusyhtymä on tehnyt sopimuksen Kalanet Oy:n kanssa, jonka verkko- ja mobiilipalvelusta www.kalakortti.com voit ostaa tarvittavat luvat 24/7-periaatteella. Kalanet Oy perii luvasta toimitusmaksun: vieheluvat 3,5 €/kpl ja verkkoluvat 1-5 merkkiä 5 € ja yli 5 kappaletta 7 €.

www.kalakortti.com

"Kalasta" hiirellä

Tutustu Virtuaalijärveen!

Virtuaalijärvi näytössä

Siirry Virtuaalijärvelle

Mainospaikka 280 x 200 px